#ontdekkingtroef inhoudsrapport

Opmerkingen:
De druk die we van onze gemeenschap ontvingen, stond ons niet toe om het aantal deelnemers te respecteren. Dit project is een gunstige oplossing in onze gemeenschap, omdat we gewend zijn om op vakantie te gaan met vrienden, broers en zussen, maar voor veel gezinnen, de vakanties die een LUXE zijn en gereserveerd voor een categorie mensen. Met dit project komen hun dromen uit.
Gezinnen hebben geleerd om te communiceren, Europees eten etc…..Ook ontdekten we de geschiedenis van Congo in het Museum Tervuuren.
Steden zoals: Oostende, De Panne, Knok, Blankenberg, Bredene etc… of de Belgische kust, het is de goede en grote ontdekking. De vondsten zijn talrijk, om het laatste provinciedomein Machelen Nekerspoel te noemen.

Het belangrijkste punt is dat de kinderen die naar anderen luisterden om over de vakantie te praten, ook dingen hadden die op school werden gezegd.
Ons project was voor 50delneemers & 10 begeleiders, maar we waren met 123 ouders en kinderen en 14 begeleiders, mensen tapten tot 13 activiteiten, dus dit aantal van 409 delneemers, zijn voor 13 activiteiten, en we kozen een aantal begeleiders dus: 14 begeleiders.

Dus:
Dus: De groep is groot, de deur is altijd premanent Klik of druk om tekst in te voeren. Welke stappen heb je gezet om je deelnemers te bereiken? We maakten de flyers voor de reclame van ons project. We stuurden de sms, viavia, berichten via de whatsApp van de Mama Bolingo groep, via Afrikaanse kerken en via facebook #Ontdekkingtroef zich richt op de ontdekkingen in onze eigen regio, maar ook met de doelgroep en de organisatie. Wat ontdekte je tijdens het project? (Met de deelnemers, de bestemming, het proces, de eigen organisatie) Tijdens dit project hebben mijn groep en ik veel ontdekt door naar het commentaar te kijken, maar de dorst bestaat nog steeds. En persoonlijk had ik de mogelijkheid om de onderwerpen die ik leer over ouderschap tussen twee culturen te oefenen, vaak op kantoor, advies geven aan ouders en kinderen, maar met dit project speelde ik beide rollen. Welk advies zou je willen geven aan het team van Iedereen Verdient Vakantie voor de toekomst van onze operatie? Naar aanleiding van de moeilijkheden die zich voordoen bij reserveringen die op het laatste moment zijn geannuleerd, dat wil zeggen de reservering die niet in zijn geheel wordt toegekend, vraag ik u om de evolutie van reserveringen te volgen en uw kwaliteit van brug en grote organisatie te gebruiken Stuur dit rapport naar ontdekkingtroef@iedereenverdientvakantie. Na het indienen van het inhoudelijk en financieel verslag en de evaluatie kan het saldo al dan niet worden betaald. Door dit formulier in te dienen, verklaart u dat de ingevoerde informatie correct is.

Elk jaar willen we het altijd zoveel mogelijk beter doen.

Dit jaar 2021 is ons programma getiteld: Ik ga op reis in Vlanderen en neem me

Bestemmingen

Tervuren Museum
Tour Tervuren Museum
Bezoek Museum Tervuren Bezoek
Verblijf parkMerlo & Bezoek Bredene
VerblijParkMerlo & Bezoek Bredene
Bezoek aan Oostende Bezoek
knok Bezoek
Blankenberg B Bezoek De Panne Bezoek

Antwerpen Boot Gent &
zuidpark BootGent bezoek
met de tweede groep Provinciedomein Mechelen
Nekerspoel

Datum

13/02/2021
20/02/2021
13/03/2021
26-28/03/2021
16/04/2021
17/04/2021
17/04/2021
17/04/2021
18/04/2021
15/05/2021
19/06/2021
17/07/2021
14/08/2021