Uw vrijgevigheid, uw geschenk is kostbaar.

Dankzij uw steun kunnen uw donaties, onze projecten en acties vooruitgaan en zich ontwikkelen.

Wij accepteren donaties van enige eervolle aard.

Uw donatie is welkom en naast donaties in natura spelen ook contante donaties een zeer belangrijke rol in de solidariteit met de meest kwetsbaren zoals onze geholpen mensen in het Mitendi weeshuis.

Hoe kunt u uw donatie doen?

transfers, aanbiedingen en andere initiatieven

U vindt het bankrekeningnummer van de vereniging onderaan onze site, voor elke wens om geld over te maken. u kunt het ook online doen op onze account PayPal (opening in uitvoering).

[paypal_donation_block email=’bempungaeugnie@yahoo.be’ amount=’15.00′ currency=’EUR’ size=’large’ purpose=’Soutien a MamaBolingo a.s.b.l.’ mode=’sandbox’]

Doe een donatie om een verschil te maken
in onze
"bolingo" gemeenschap.

Onze vereniging is zeer bezorgd om optimaal gebruik te maken van deze publieke en private donaties en alle goederen die we verzamelen worden uitsluitend gebruikt om te voldoen aan de culturele sociale behoeften van onze vereniging; overheadkosten worden zo tot een minimum beperkt en onnodige kosten geëlimineerd. Als gevolg hiervan wordt meer dan 90% van de middelen besteed aan de acties van de vereniging. Wilt u ons een andere vorm van donatie in natura aanbieden?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zijn ook geïnteresseerd in uw mening, en alle adviezen zijn welkom.